sunnuntai 4. elokuuta 2013

Tervis ja Turku

Heinäkuun vikana viikonloppuna oli hoffien päänäyttely niinkuin aina ja pitihän sinne kannatuksen vuoksi osallistua, mukaan pääsi Helmi, veteraaneilla tuomarina oli Elisabeth Dietschi sveitsistä, mummokoira sai EH.

Mukana geimeissä oli myös ihanainen Kultahelmi Banderas, se osallistui avoimeen luokkaan jossa tuomarina oli Jana Svoboda tsekeistä, Bandellekkin EH.



                                                    Bande


Tänään sitten oli vuorossa elonäyttely Turussa, tuomarina hoffeilla oli jo kerran nähty Karel Horak vitsikäs showmies tsekeistä! Penni sai EH, koska sillä edelleen oli ne kamalan vaaleat silmät :) Poikansa Ossi sensijaan oli tuomarin mielestä oikeinkin mukava eli Kultahelmi Camaro ROP-pentu, arvostelu näyttää tältä:

" 8kk uros, saksipurenta, yksi ylimääräinen p1, 43 hammasta. Hyvä pää ja linjat, vaalean ruskeat silmät, sopivat turkin väriin. Hyvät korvat, erinomainen nenä hyvällä pigmentillä, hyvät huulet, elegantti kaula. Hyvät tassut, syvä rinta sivusta, edestä vähän kapea, tasainen ylälinja. Erinomaiset kulmaukset, liikkeessä löysä edestä. Hyvän laatuinen turkki ja väri. Täydellinen luonne, ihastuttava!"



                                                       Ossi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti